PhD kandidaten voor de FR Archeologie en Rechten

Vorige week berichtte PhDoc al over de kandidaatstelling van Gareth O’Neill voor de FR Geesteswetenschappen; inmiddels hebben we vernomen dat er ook voor de Faculteitsraden Archeologie en Rechten promovendi-kandidaten gevonden zijn. Bij Archeologie is Anne van Duijvenbode al verzekerd van een zetel. Omdat er voor de drie zetels van de personeelsgeleding twee kandidaten waren, hoeven er geen verkiezingen gehouden te worden. Proficiat, Anne!

Bij Rechten zijn er maar liefst drie kandidaten: zittend raadslid Jerfi Uzman hoopt een tweede termijn vol te maken, en daarnaast is er verse promovendi-instroom op de kieslijst met de kandidaatstelling van Judit Altena (promovendus bij strafrecht) en Tom Dijkhuizen (ondernemingsrecht). In tegensteling tot Anne en Gareth zullen zij nog stevig campagne moeten voeren. Volgens de inmiddels online gepubliceerde kandidatenlijst zijn er twaalf kandidaten voor de zeven zetels van de personeelsgeleding. Veel succes, Jerfi, Judit en Tom!

De kandidatenlijsten van alle faculteiten zijn online in te zien op de medezeggenschaps-pagina van de Universiteits-website. Hier is ook een tijdschema van de verkiezingen te vinden: van 13 tot 17 mei 2013 kan er gestemd worden!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s