Gratis lunch voor promovendi Geesteswetenschappen en Archeologie

Pierre Dos Utt en Milton Friedman waren ervan overtuigd dat het niet bestond, en bouwden complete economische theorieën op die gedachte: gratis lunches. Ruim een maand geleden staken enkele promovendi van Geesteswetenschappen de koppen bij elkaar, en werd een plan geboren om het tegendeel te bewijzen. En met resultaat! Inmiddels hebben de faculteiten Geesteswetenschappen en Archeologie toegezegd een promovendi-lunch te sponsoren, zijn de uitnodigingen verstuurd, hangen het Witte Singel/Doelen complex en de faculteit Archeologie vol met posters (zie hieronder), en stromen de aanmeldingen binnen.

PhD_lunch_Faculteit_lowres

PhDoc heeft eraan meegeholpen door haar facebook-pagina beschikbaar te stellen voor de aanmeldingen (klik hier voor het evenement). Daarnaast hopen we tijdens de lunch kort de promovendi te introduceren die zitting gaan nemen in de Faculteitsraad Geesteswetenschappen (Gareth O’Neill), de Faculteitsraad Archeologie (Anne van Duijvenbode) en in de Universiteitsraad (Linda Bleijenberg, als opvolger van Maarten Jansen), zodat promovendi weten bij wie ze terecht kunnen met vragen en opmerkingen over het Leidse promovendibeleid.

Voor de promovendi Archeologie of Geesteswetenschappen die zich nog niet aangemeld hebben voor dit historische evenement: het kan nog tot komende donderdag 9 Mei! Daarna worden de broodjes en aanverwante etenswaren besteld, en is er weinig ruimte meer voor extra mensen. Dus als je dinsdag 14 Mei tussen 12:00 en 14:00 uur geen dringende verplichtingen hebt: meld je voor 9 april aan via het facebook-event of via een mail naar r.de.boer#hum.leidenuniv.nl, vraag al je collega-promovendi om ook mee te gaan, en we zien jullie graag in het Arsenaal!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s